Minggu, 05 Februari 2012

Jasad Ariel Sharon membusuk tidak diterima bumi


Siapa tidak kenal dengan salah seorang pemimpin durjana dunia israel yang satu ketika dulu semasa pemerintahannya melakukan banyak kerosakan dan kezaliman ke atas bumi Allah Palestin. Pembunuhan , penyembelihan, penindasan dan bermacam macam lagi kekejaman tentera israel Laknatullah dibawah arahan beliau. Dan sekarang, Ariel Sharon menerima akibatnya. Petunjuk dari Allah tentang kekuasaanya yang tidak boleh ditandingi sesiapa. Ariel Sharon kini umpama mayat hidup atau ''Mumia hidup'' yang bernyawa tetapi ''mati''.

Tubuh Sharon membusuk sedangkan ia masih hidup

Diberitakan bahawa para doktor di Hospital Hadasa telah memasukkan Ariel Sharon (Bekas PM israel yang yahudi) ke ruang operasi untuk dilakukan pembedahan. Ia memiliki luka membusuk dan tidak sedarkan diri selama beberapa minggu.

Operasi tersebut dilakukan untuk menyambung bahagian-bahagian ususnya yang telah membusuk dan telah menyebar ke bahagian tubuh lain. Demikianlah kita saksikan keadaan musuh Allah Subhanahu Wata'ala dan musuh islam yang gemar menumpahkan darah.

Penyumbatan yang terjadi di otaknya menyebabkan kerosakan di sekujur tubuh.

Ini sebagai akibat penindasannya terhadap umat Muhammad Shalallahu alaihi wassalam yang berlangsung terus menerus siang dan malam. Akhirnya ia menderita kelumpuhan di seluruh tubuhnya dan tidak bisa menggerakkan mata. Dialah yang memimpin para tentera untuk menyerang Sinai dan Lebanon. Ia juga yang menyembelih para tawanan mesir. Saat ini ia tidak sedar sama sekali dan tidak mengetahui sekelilingnya.

Akhirnya Allah Subhanahu Wata'ala memperlihatkan kepada kita keadaan thaghut yang suka menumpahkan darah ini dengan ayat-ayat Allah Subhanahu Wata'la yang agung, iaitu membusuknya jasad sedangkan ia masih hidup.

Demikianlah, mereka (para doktor) akan mengamputasi anggota tubuhnya satu demi satu hingga terakhir sedangkan ia masih hidup.

Benarlah firman Allah SubhanahuWata'ala: ''Kami akan memperlihatkan kepada mereka tanda-tanda (kekuasaan) kami di segenap ufuk dan pada diri mereka sendiri, sehingga jelaslah bagi mereka bahawa al-Qur'an itu benar'' (Fushilat:53)

Dia telah koma selama 4 tahun dan doktor mengatakan dia akan terus koma sehingga umur 90 tahun dan tidak mati. Begitulah seksa dunia Allah tunjukkan. Belum lagi seksa akhirat. Dan dikatakan berat Ariel Sharon semakin menyusut dan dikatakan berat sekarang cuma kira-kira 15 kilogram. Jika benar, maka ia satu seksaan yang nyata dan pedih didunia.

''Subhanallah. Semoga kita dijauhkan dari perkara-perkara sebegini. Mungkin kerana terlalu banyak kekejaman dan kejahatan yang dilakukan semasa hidup.Dia menerima balasan hampir serupa dengan Kamal Atartuk satu masa dulu. Rujuk entry Mustafa Kamal Atartuk (Pemimpin Yang Dilaknat Tuhan).

By: Isu sensasi

Tidak ada komentar:

Posting Komentar